Poezika 2015

Umetnost pevanog stiha!

Kulturni centar Novog Sada / 5-6-7 jun 2015.

Radionica - Music Talks - Muzičke priče

  • Radionica Dušana Strajnića (autora i frontmena sastava Stray Dogg

Festival Poezika vas poziva da učestvujete na interaktivnoj muzičkoj radionici na kojoj ćete kroz razgovor, primere i sviračko izvođenje tražiti zajedničke odgovore na mnogobrojna pitanja koja se tiču procesa muzičkog stvaranja, kantautorstva i izazova današnje muzičke industrije.Ideja radionice je da pruži uvid u kompletan proces stvaranja muzike. Od početne ideje, preko pisanja tekstova za pesme, do komponovanja i aranžiranja muzike, produkcije, distribucije i krajnjeg plasmana.
Pozivamo autore, muzičare, ljude iz kreativnih industrija i sve ostale zainteresovane da se pridruže Muzičkim pričama, kako bi zajedno kroz neposredni razgovor i uzajamni proces stvaranja doprineli razvoju kantautorske scene.

Radionica se odžava u nedelju 7. juna od 18h. Učešće je besplatno ali je broj učesnika ograničen pa vas molimo da se prijavite na vreme na radionice@poezika.com

Magazin Poezika


Društvene mreže

  

Slušajte koncerte

Nezaboravni koncerti sa festivala POEZIKA, zabeleženi u visokom kvalitetu snimka, su dostupni za besplatno slušanje i preuzimanje.


Prethodni festivali