Poezika 2017

Umetnost pevanog stiha!

Kulturni centar Novog Sada 

9-10 jun 2017.

Poezika

Festival regionalne autorske muzike

Radionica - Chris Eckman

U okviru petog regionalnog festivala Poezika, u subotu 10. juna u Kulturnom centru Novog Sada, muzičari, producenti, izdavači, menadžeri i svi koji bi želeli da se bave muzičkom industrijom imaju jedinstvenu mogućnost da na radionici Krisa Ekmana (Chris Eckman) steknu nova profesionalna znanja i mogućnost da se povežu s vrhunskim producentom i suvlasnikom izdavačke  kuće Glitterbeat Records koja je vrtoglavom brzinom postigla veliki uspeh i tri puta zaredom osvojila najprestižniju internacionalnu nagradu WOMEX za najbolju izdavačku kuću.

Kris Ekman trenutno je jedan od najzaposlenijih muzičara i producenata na svetskoj muzičkoj sceni. Kao muzičar, publici je poznat kao frontmen čuvenog benda The Walkabouts iz Sijetla, s kojim je izdao 13 albuma i nastupao tri decenije. Poznata je i njegova saradnja s norveškim bendom Midnight Choir kojima je producirao četiri albuma. Pre 14 godina doselio se u Ljubljanu i ostvario značajnu saradnju s muzičarima i bendovima iz regiona poput benda Bambi Molesters iz Hrvatske i slovenačkog benda Hic et Nunc.


 

Kao producent i izdavač postiže izuzetan uspeh i sarađuje s muzičarima iz najrazličitijih delova sveta. TamikrestAziza BrahimNoura Mint SeymaliBaba ZulaDamir Imamović samo su neka imena.

Radionica je namenjena kako onima koji tek počinju tako i onima koji su već uspešni i žele da saznaju novine u svetu muzičkog izdavaštva. Kris Ekman će vam pomoći da pronađete svoj put do izdavača i svetskog tržišta.

Radionica je besplatna i održava se na engleskom jeziku.

Broj učesnika na radionici je ograničen, a možete se prijaviti slanjem svojih kontakt podataka na i-mejl  radionice@poezika.com


Magazin Poezika


Društvene mreže

  

Slušajte koncerte

Nezaboravni koncerti sa festivala POEZIKA, zabeleženi u visokom kvalitetu snimka, su dostupni za besplatno slušanje i preuzimanje.